HEVOSET

HALINA

Halina on kiltti ja rauhallinen tamma. Halina sopii niin kokemattomille ratsastajille kuin jo vähän enemmän harrastaneille. Halina on parhaimmillaan tuulessa ja sateessa.

TINO

Tino on kiltti jättiläinen. Tältä ruunalta löytyy liikettä vaativaankin makuun. Tino kilpailee Illen kanssa lähinnä kouluratsastuksessa.

SIPULI

Sipuli welsh part bred ponitamma. Hän on kiltti ja reipas ratsastaa. Sipulin bravuuri on esteet, senkus pidät tukasta kiinni ja annat mennä! Sipuli on ollut menestyksekäs kilpailuissa ja tuonut kotiin monta ruusuketta.

AKSU

Aksu on säpäkkä tapaus ja osallistuu tuneille harvemmin. Illen kanssa tämä pikku ruuna kilpailee pääsääntöisesti kenttäratsastuksessa. Aksu on aiemmin kilpaillut esteratsastuksessa aina 120cm tasolle asti.

KIMI

Kimi on Korkea, mutta siro knabstrub/holstainer ruuna. Kimi on kevyt ratsastaa ja kuuntelee hyvin isuntaa. Kaikin puolin oiva ja komea peli. Kimi on aloittanut kilpailun koulu- ja esteratsastuksessa ja alkaa pikkuhiljaa tekemään kaiken tasoisia tunteja

POMMAC

Pommac on entinen vaellus hevonen, joka on hyvin oppinut koulukiemuroihin ja esteiden saloihin. Pommac vaatii napakan ratsastajan, jottei ala laiskottelemaan.

SAMU

Samu on 5v. welsh B poni. Samu on juuri sopivan reipas ja juuri sopivan laiska eikä hätkyile turhia. Samu sopii kaiken tasoisille ratsastajille. Samun askellajit ovat pehmeitä istua. Samu on myös aloittanut kilpailut ja varsin lupaavasti!