HEVOSET

HALINA

Halina on kiltti ja rauhallinen tamma. Halina sopii niin kokemattomille ratsastajille kuin jo vähän enemmän harrastaneille. Halina on siirtynyt yksityisomistukseen ja käy tunneilla satunnaisesti.

TINO

Tino on kiltti jättiläinen. Tältä ruunalta löytyy liikettä vaativaankin makuun. Tino kilpailee Illen kanssa lähinnä kouluratsastuksessa.

SIPULI

Sipuli on nuori welsh poninalku. Hän on kiltti, mutta vauhdikas. Sipulin bravuuri on esteet, senkus pidät tukasta kiinni ja annat mennä! Sipuli on aloittanut kilpailut ja tähtää nyt kenttäratsastuksen pariin.

AKSU

Aksu on säpäkkä tapaus ja osallistuu tuneille harvemmin. Illen kanssa tämä pikku ruuna kilpailee pääsääntöisesti kenttäratsastuksessa. Aksu on aiemmin kilpaillut esteratsastuksessa aina 120cm tasolle asti.

KIMI

Kimi on Korkea, mutta siro knabstrub/holstainer ruuna. Kimi on kevyt ratsastaa ja kuuntelee hyvin isuntaa. Kaikin puolin oiva ja komea peli. Kimi on aloittanut kilpailun koulu- ja esteratsastuksessa ja alkaa pikkuhiljaa tekemään kaiken tasoisia tunteja

POMMAC

Pommac aloitti tuntihommat tammikuussa 2019

SAMU

Samu on 4v. welsh B poni. Samu on juuri sopivan reipas ja juuri sopivan laiska eikä hätkyile turhia. Samu sopii kaiken tasoisille ratsastajille. Samun askellajit ovat pehmeitä istua.